Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ: Adatvédelem
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

FIZETÉS

FIZETÉS

Fizetési lehetőségek:

 1. Utánvét (csak Magyarországon) 
 • ​​bruttó 150.000,- Ft rendelési összegig választható - utánvét fizetés díja 600 Ft
 1. Előrefizetés (díjtalan):
 • átutalás - 3 napos fizetési határidő
 • PayPal - online bankkártyás fizetés. Részletek a fizetési módról: https://www.paypal.com/hu/home
 • SimplePay - online bankkártyás fizetés. Részletek a fizetési módról: https://simplepay.hu/

PayPal

Miért érdemes PayPal fiókot nyitnia:

 1. Biztonságos, bárhol vásárol, soha nem osztja meg fizetésének részleteit az eladóval.
 2. Csupán csak egy e-mail cím és jelszó szükséges a fizetéshez vagy a pénzküldéshez. Nem kell kivennie a bankkártyáját a tárcájából!
 3. Nem szükséges, hogy legyen pénz a PayPal számláján, ha fizetni szeretne. Adja hozzá kedvenc kártyáját vagy akár többet is PayPal fiókjához. Ezt csak egy alkalommal kell megtennie.
 4. Már csaknem mindenhol jelen van. Boltok és online webáruházak sokasága fogadja el a PayPal-t.

Ha Magyarország területén kívülre kéri a szállítást, akkor csak a bankkártyás fizetési módot jelölheti meg.

A bankkártyás fizetési folyamat lépései:

A vásárló a kereskedő internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód kiválasztását követően átkerül a szolgáltató biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. Az online bankkártyás fizetőoldal adattartalma titkosított és védett, tartalmáról a kereskedő sem szerez tudomást.

A tranzakció során a kártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot szükséges megadni.

A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által.

Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.

Tudnivalók az online bankkártyás vásárlásról:

 1. A kártyabirtokosok számára díjmentes a vásárlás az interneten, szemben az átutalással. Az adott webáruházban elfogadott kártyákkal kapcsolatos információt az adott webáruház oldalán találhat. Ma már a Maestro bankkártyával is vásárolhat interneten.
 1. A magyar jogszabályok és bankkártya társaságok a kártyabirtokosok jogait védik abban az esetben, ha bankkártyával történő fizetést követően reklamáció merül fel.
 1. Kérjük, internetes azonosítóit kezelje bizalmasan! A vásárlást, nézelődést követően mindig jelentkezzen ki a weboldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ! Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásároljon, kerülje a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
 1. Kérjük, készpénzfelvételnél, ill. vásárlásnál használt PIN kódot soha ne adja meg internetes vásárlás esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
 1. A kártyabirtokos azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód - amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni - (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, hogy ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN-kódot!
 1. Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.
 1. Az internetes cégek annak érdekében, hogy védjék vásárlóikat számos biztonsági funkciót építenek be webáruházaikba. A honlapon szereplő nagy kártyacégek biztonsági logói vagy egyéb titkosítások pl. SSL-kódok mindegyike arra utal, hogy az internetes kereskedő megtette a szükséges lépéseket a biztonságos netes vásárlás érdekében.

További hasznos tanácsokat találsz a PayPal  weboldalán.

A biztonságos, kétlépcsős online hitelesítésről itt talál információt: https://mentsdegyszeruen.hu/promociok_key/eros-ugyfelhitelesites-ismerd-meg/

Bank átutalás adatai (előre utalás):

 • Számlatulajdonos: Pál Éva
 • Bank neve és címe: Erste Bank Hungary Zrt., 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.
 • HUF Bankszámlaszám: 11600006-00000001-99674303
 • IBAN:
  • HUF: HU07 1160 0006 0000 0001 9967 4303
  • EUR: HU84 1160 0006 0000 0001 9967 4372
 • SWIFT: GIBAHUHB
 • Közlemény: rendelésszám

Az alpagloves.hu weboldalon feltüntetett árak ex work értendők. A számla kiállítása a számlázz.hu rendszeren keresztül történik és online kerül továbbításra a vásárló által megadott e-mail címre.

Keresés