A vásárlás folyamata

 1. Vásárlás előtt lehetősége van regisztrálni, amit a jobb oldalt, felül “Regisztráció” link kattintására tud kezdeményezni. Regisztrálni egy lépésben a vásárlás véglegesítésekor is lehet. Az adatok regisztrálását a “Tovább” gomb megnyomásával tudja véglegesíteni.
 2. A kívánt terméket tegye a kosárba.
 3. Ha további termékeket szeretne vásárolni, akkor kattintson a Vásárlás folytatása gombra.
 4. Ha további terméket nem szeretne vásárolni, akkor lépjen a Pénztárba, melynek gombja a jobb oldalon található. Ha van webáruházunkban felhasználható kuponja, akkor ennél a lépésnél használhatja fel.
 5. Vásárolhat Regisztrált vagy Vendég vásárlóként. Ha az utóbbit válassza, akkor adatait nem tároljuk webáruházunkban.
  1. lépés: Pénztári beállítások - Információt tartalmaz a termékről
  2. lépés: Számlázási adatok - kinek a nevére állítsuk ki a számlát
  3. lépés: Szállítási adatok - hova szállítsuk a terméket (eltérhet a számlázási adatoktól)
  4. lépés: Szállítási mód - jelenleg csak a DPD házhozszállítást lehet választani
  5. lépés: Fizetési mód - banki előreutalás, PayPal vagy utánvét között lehet választani, majd az ÁSZF elfogadása után tovább léphet. Ha Magyarország területén kívülre kéri a szállítást, akkor csak a PayPal fizetési módot jelölheti meg.
  6. lépés: Rendelés véglegesítése - a megrendelés adatainak ellenőrzése után a Rendelés jóváhagyása gombra kattintva véglegesíti a megrendelést

Ügyeljen a pontos adatok megadására! (Név, Cím, Irányítószám, Telefonszám, e-mail cím)

A rendelésről minden esetben küldünk visszaigazolást, amelyben szerepel az Ön rendelés azonosítója!

A rendelés korrigálása a következőképpen történik:

Amennyiben valamelyik bevitt adatot módosítani kívánja, vissza kell lépnie a korrekcióval érintett adatra és felül kell írnia a kívánt tartalommal vagy törölheti.

A rendszerben a véglegesítés előtt ellenőrizni szükséges az összes bevitt adatot és amennyiben hibátlan a berögzítés, le lehet adni a rendelést.

A rendelés elküldése után kizárólag e-mailben történő módosítást, vagy lemondást fogadunk el, de csak a megrendelés futárszolgálatnak történő átadási időpontját megelőzően. A futárszolgálatnak történő átadás után módosítást, lemondást nem áll módunkban elfogadni.

A szerződés akkor jön létre, amikor az eladó a megrendelő e-mail címére egy értesítést küld, miszerint a megrendelt árut átadta a futárszolgálatnak.

Elérhetőségek:

Tel. +36 30 7367617

e-mail: info@alpagloves.hu

           alpagloves@gmail.com